Туристичкој организацији општине Нова Црња уручен сертификат са ознаком квалитета “Најбоље из Војводине” за манифестацију “Боемске ноћи” у Српској Црњи.
У среду 29.11. у Новом Саду, председник Покрајинске владе, Игор Мировић уручио је сертификате “Најбоље из Војводине” као потврду квалитета у категоријама производа, програма, услуга, манифестација и старих заната. У оквиру конкурса који је расписао Покрајински секретаријат за привреду и туризам, за ову годину, стигло је 50 захтева. Комисију коју чине представници Покрајинске владе, Универзитета у Новом Саду, Туристичке организације Војводине, “Југоинспекта” и других организација одлучили су да ове године имају 13 добитника овог високог признања.
''Веома смо поносни на чињеницу да је наша манифестација “Боемске ноћи” која се одржава у Српској Црњи ове године препозната од стране стручне комисије као “Најбоље из Војводине”. У претходних пар година готово сваку манифестацију на територији наше општине смо подигли на један виши ниво, богатим и разноврсним програмима, бројем посетилаца и дужином трајања. “Боемске ноћи” ове године обележиле су своје пунолетство и као највећи поклон поред великог броја посетилаца, добиле су и ово признање. У блиској будућности план нам је да од ове манифестације направимо бренд, по којем ћемо бити препознатљиви у целом региону и шире. Очекујемо Вас у јулу у Српској Црњи.''- Никола Толчин, директор ТО општине Нова Црња.